Zo zou Netflix er in 1995 uit hebben gezien

Grappig!

De interface van Netflix kun je ongetwijfeld dromen. Door de jaren heen heeft Netflix af en toe wat updates gedaan, maar voor een groot deel is het thema altijd hetzelfde gebleven. Wat als de Amerikaanse streamingdienst in 1995 werd uitgebracht?

Een uitgebreide video van vijf minuten neemt je terug naar dat jaar en brengt Netflix met zich mee. Het resultaat is een geinige gedetailleerde video. Zo wordt uitgelegd wat Netflix nu precies is en wat je ermee kunt. ‘Huur films op je computer’. Dat zou revolutionair zijn geweest in de jaren negentig, de hoogtijdagen van de videotheek (wie kent het nog).

Naast het feit dat de kwaliteit dramatisch moet zijn geweest, zou Netflix geen bestaansrecht hebben in 1995. Het zou veel te duur zijn om films te streamen, een bezoekje aan de videotheek om voor een paar gulden een film te huren zou goedkoper zijn geweest. Het levert in elk geval een hilarische video op, je checkt het filmpje hieronder.

[gv data=”2FDKmv-Bnr4″][/gv]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën