Zou jij de iPhone 7 kopen als-ie er zo uit ziet?

De iPhone 6s ligt nog maar net in de winkels, maar de eerste geruchten over de iPhone 7 komen nu alweer voorbij. Ontwerper Marek Weidlich verwerkte ze in een concept.

De iPhone 7 van Weidlich is eigenlijk een combinatie van de Apple Watch en de huidige iPhones. Zo zien we geen fysieke knoppen meer terug aan de voorkant van het toestel dankzij het nieuwe ‘never ending screen’ en is het app-scherm voorzien van de look die we kennen van WatchOS, zodat je voortaan overal ronde icoontjes terug ziet.

Weidlich zou verder graag zien dat de iPhone 7 een 15-megapixel camera krijgt en video’s kan opnemen in 8K-resolutie. Verder heeft hij ervoor gezorgd dat de achterzijde ergonomisch beter in elkaar steekt, al zijn we daar zelf niet zo over te spreken.

[lg_folder folder=”Apple/0_Divers/iPhone_7_concept/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën