Zoveel alcohol wordt er online verkocht

Alcoholische dranken doen het goed op het net!

Internetshoppen is populair. Veel producten worden inmiddels online gekocht en fysieke winkels verdwijnen steeds meer uit het straatbeeld. Ook boodschappen worden steeds meer online gekocht. Het heeft even geduurd, maar ook alcohol hoor daar nu bij. Yep, drank via het internet begint populair te worden. En waarom ook niet?

Uit onderzoek van Multiscope blijkt dat online alcohol bestellen aan terrein wint. Volgens het onderzoek zouden vier van de tien mensen (44%) die online eten of drinken bestellen ook alcohol via internet aankopen. De Gall & Gall-website is hierbij de meest populaire online speciaalzaak (16%), op de voet gevolgd door Wijnvoordeel.nl (13). Geen zin om online drank te bestellen? Je kan het nog altijd zelf thuis brouwen.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën