Zoveel mensen hebben Netflix Stranger Things 3 al gezien

Het nieuwe seizoen is een megahit.

Heb jij al Stranger Things 3 gezien? Of ben je nog bezig met het derde seizoen? Je bent niet de enige. De Amerikaanse serie op Netflix is een ongelofelijk groot succes. Netflix laat weten dat meer dan 40 miljoen accounts Stranger Things 3 hebben gezien in de eerste vier dagen van beschikbaarheid. Een record, niet eerder wist een serie zoveel kijkers te trekken binnen zo’n korte tijdsbestek. Op geen enkel platform.

Onder die aantallen zijn er ook miljoenen mensen die de serie in no-time hebben afgekeken. Die mensen hebben er behoorlijk wat uurtjes in gestoken. Want het seizoen telt acht afleveringen van 50 minuten. Netflix laat weten dat momenteel meer dan 18 miljoen mensen het derde seizoen in zijn geheel bekeken hebben.

Netflix telt een ‘view’ als het account 70 procent van een aflevering of film heeft gezien. Eerder kwam de film Murder Mystery al op vergelijkbare wijze in het nieuws. De Netflix-film met Jennifer Anniston en Adam Sandler werd meer dan 30 miljoen keer bekeken in slechts drie dagen.

Lees ook: Check Stranger Things in toffe nieuwe stijl (video)

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën