Zuna Drive: iPhone-case met ingebouwde car mount

Als je vaak in onderweg bent in de auto, dan is het altijd handig als je een speciale mount voor je smartphone hebt. Het is natuurlijk nog makkelijker als ie al verstopt zit in je case.

De Zuna Drive is een smartphone-case voor de iPhone 5 tot en met 6 Plus en is ook te gebruiken als carmount. In eerste instantie lijkt het op een normale case, maar aan de achterkant vind je een haak die je ombuigt en vervolgens bevestigt aan de ventilator in je auto. Zo kun je de Zuna Drive dus gemakkelijk in meerdere auto’s gebruiken.

Je kunt de Zuna Drive hier bestellen voor 35 euro. Als je de code TESTDRIVE invult bij het betalen, gaat daar nog eens 20 procent van af. De iPhone 5-versie wordt deze maand verzonden, iPhone 6-gebruikers moeten nog even wachten tot april.

[gv data=”E_ehmiwoznQ”][/gv]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën