Apple stuurt de iPhone 4 en 4S met pensioen

Alles wijst erop dat Apple volgende week gaat aankondigen dat de iPhone 4 en iPhone 4S naar de eeuwige jachtvelden gestuurd gaan worden. Alleen de iPhone 5, iPhone 5C en iPhone 5S zullen dan nog leverbaar zijn.

Uit informatie van diverse telecombedrijven blijkt dat niet alleen de 4 en 4S geschrapt worden, maar dat ook de 32GB en 64GB versies van de iPhone 5 uit productie gaan. Dat zou erop duiden dat alleen de iPhone 5 met 16GB over blijft. Het feit dat de iPhone 4 en 4S nog beschikken over de oude connector maakt het logisch dat ze uit productie genomen worden.

Er werd lang gedacht dat de plastic kunststof iPhone 5C als instapper gepositioneerd zou worden, maar de laatste geruchten wijzen erop dat deze kleurige telefoon boven de iPhone 5 komt en minimaal 32GB opslagcapaciteit krijgt.

Top of the range wordt uiteraard de nieuwe iPhone 5S met minimaal 32GB en maximaal zelfs 128GB opslagcapaciteit. (via: electronista.com)

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën