Details van de nieuwe OnePlus 3T liggen al op straat

De gepimpte versie van de OnePlus 3 stelt op het eerste gezicht een beetje teleur…

Enkele uren voor de OnePlus 3T-onthulling is er iemand zo slim geweest om de officiële toestelpagina al live te zetten. Alhoewel de pagina inmiddels offline is, weten we dankzij Google Cache alle ins- en outs van het nieuwe paradepaardje van OnePlus. Helaas is de toestelpagina zelf allerminst spectaculair.

De nieuwe OnePlus 3T beschikt over een 5,5-inch full hd-AMOLED-scherm, snelle Snapdragon 821-chipset en wederom een flinke 6GB aan werkgeheugen. Ook de 64GB aan intern opslaggeheugen is hetzelfde gebleven, maar gebruikers kunnen voor iets meer geld ook een 128GB-versie aanschaffen.

Naast de snellere chipset is er ook een grotere accucapaciteit aanwezig dan bij zijn voorganger, waar veel kritiek op is. In plaats van 3000mAh beschikt de OnePlus 3T over 3400mAh, waardoor het toestel iets langer mee moet gaan op één volle cyclus.

De OnePlus 3T maakt gebruik van haar eigen Oxygen OS, dat gebaseerd is op Android Marshmallow. Hoewel de camera aan de achterkant hetzelfde is gebleven met een 16 megapixel-camera, beschikt de frontcamera voor het eerst ook over 16 in plaats van 8 megapixels.

De OnePlus 3T is binnenkort te bestellen in een donkergrijze variant met zwarte voorkant en een goudkleurige met een witte voorkant. Op het moment van schrijven is er nog geen officiële toestelprijs bekend, maar naar verluidt gaat de nieuwe smartphone 479 euro kosten, 80 euro meer dan de reguliere OnePlus 3. En dat is best veel geld, zeker gezien de weinig baanbrekende verbeteringen.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën