Dit is de iPhone 6, volgens de laatste geruchten

We zijn nog zeker vijf maanden verwijderd van een onthulling, ondertussen komen er steeds meer details rondom de iPhone 6 naar buiten. Een Nederlandse designer heeft ze nu grotendeels verwerkt in een realistisch iPhone 6-concept.

Groter scherm

Op basis van aantal recente iPhone 6-geruchten, zoals een uitgelekt 4,7 inch frontpaneel en een hoesje waarvan de echtheid valt te betwijfelen, zette de Utrechtse ontwerper Martin Hajek een serie fraaie renders van de iPhone 6 in elkaar. Naast de twee verschillende schermgrootten van 4,7 en 5,7 inch werd ook de aan/uit-knop naar de rechterzijde verplaatst. Bij eerdere iPhones zat deze bovenop, maar gezien de verwachte groei in displayformaat is het aannemelijk dat deze naar de zijkant wordt verplaatst. Om er toch nog bij te kunnen met een vinger.

Apple rond af

Naast de totale groei zijn de afgeronde randen de grootste verandering, in tegenstelling tot het hoekige design van de iPhone 5(s). Op basis van uitgelekte blauwdrukken bij Apple’s onderdelenleverancier Foxconn zou dit aardig kunnen kloppen. Wat overigens wel vreemd is, is dat er een enkele LED-flitser is gebruikt. De huidige iPhone 5s heeft juist een dubbele flitser gekregen.

Hajek heeft er meteen een aantal covers bij verzonnen, check de fotoverzameling HIER.

Tags

Tags:

Amber

Amber

Amber werkt sinds 2013 bij Apparata als copywriter en schrijft over onderwerpen zoals games, AR, software, series en films, gadgets en social media. In 2019 werd ze gepromoveerd tot senior copywriter. In haar vrije tijd is Amber graag actief bezig en waagt ze zich aan sporten zoals trailrunning, skiën en muurklimmen.

Alle artikelen door Amber
Populaire artikelen
Populaire categorieën