Vergelijking: Huawei Mate 20 Pro vs Samsung Galaxy Note 9

De specificaties naast elkaar.

De deze week onthulde Huawei Mate 20 Pro is op papier een indrukwekkende smartphone. We testen Huawei’s nieuwste op dit moment en binnenkort kun je hier op Apparata een review lezen. De smartphone heeft niet met de minste concurrentie te maken. Een nauwe concurrent is Samsung met de Galaxy Note 9. Op veel vlakken komen de toestellen overeen. Als het gaat om RAM geheugen, de waterdichtheid en zelfs de adviesprijs. De smartphones hebben hun eigen unieke eigenschappen. Zo beschikt de Galaxy Note 9 over de geavanceerde S-Pen, terwijl de Mate 20 Pro weer over een vingerafdrukscanner in het scherm beschikt.

Omdat de adviesprijs vrijwel gelijk is, maakt het deze vergelijking erg lastig. De Galaxy Note 9 is alweer even op de markt en dat betekent dat je sneller kans maakt op een korting, terwijl de Mate 20 Pro pas over enkele weken in de winkel zal verschijnen. Wat dat betreft heeft Samsung een streepje voor. Weet het vertrouwde Samsung je voorkeur te winnen of heeft Huawei met deze fraaie specificaties je hart gestolen in deze droge vergelijking?

[table id=220 /]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën