Vergelijking: iPhone XS Max vs Samsung Galaxy Note 9

Bijgewerkt op:

Twee grootheden onder de loep.

Sinds de aankondiging van de nieuwe iPhones hebben we de toestellen al diverse keren vergeleken met de concurrentie. In deze vergelijking pakken we de twee vlaggenschepen van zeer concurrerende merken erbij. iPhone met de nieuwe XS Max en Samsung met de Galaxy Note 9.

Qua prijs is er geen discussie. In dat geval is de Samsung Galaxy Note 9 meteen winnaar. De smartphone heeft meer opslag en is goedkoper in vergelijking met de nieuwe iPhone XS Max. De iPhone heeft daarentegen weer als voordeel dat het toestel is uitgerust met de nieuwe A12 chip, die volgens Apple de crème de la crème is op het gebied van mobiele chips. Zo valt er beiden wat te zeggen. Bekijk de droge technische specificaties hieronder en maak op basis daarvan je oordeel duidelijk.

Niet alleen op het gebied van prijs doet de Samsung het beter op papier. Zo weegt de Galaxy Note 9 minder en zijn er meer opslagmogelijkheden. Tevens heeft de Galaxy Note 9 een krachtigere batterij, al hoeft dit meteen een beter resultaat te betekenen in vergelijking met de iPhone XS Max.

Hoewel de Galaxy Note 9 goedkoper is, zullen potentiële kopers vooral naar de mogelijkheden kijken. Wie fan is van een bediening met een stylus kan de optionele S Pen voor de Galaxy Note 9 gebruiken. Een ander kan bijvoorbeeld juist weer een voorkeur voor iOS uitspreken. Feit is dat Apple nu ‘bij’ is met de iPhone XS Max, maar de Galaxy Note 9 qua technische specs niet vermorzeld.

[table id=218 /]

Tags

Tags:

boyd

boyd

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door boyd

Populaire artikelen

Populaire categorieën