Waarom OnePlus stopt met de verkoop van de OnePlus 3

Na slechts enkele maanden stopt de telefoonfabrikant met het verkopen van de OnePlus 3.

Gisteren onthulde OnePlus een nieuwe versie van de 3 genaamd OnePlus 3T. Het gaat hier om een verbeterde variant met een snellere processor, betere front-camera en een betere batterij in vergelijking met de reguliere 3.

De OnePlus 3 lag sinds juni in de winkels maar nu is besloten om de verkoop te staken. Omdat de 3T er nu is ziet de telefoonfabrikant geen reden om de ‘verouderde’ 3 nog te verkopen. Dit is opmerkelijk aangezien concurrenten dit doorgaans wel doen. Zo is de iPhone 6S nog steeds te koop voor een lager bedrag in vergelijking met een jaar geleden.

Android Authority weet te melden dat de Chinese telefoonfabrikant de OnePlus 3 niet meer gaat verkopen in de Verenigde Staten en Europa. Vanaf 22 november is de nieuwe 3T te koop voor 439 euro. Daarmee is de nieuwe variant vier tientjes duurder in vergelijking met zijn voorganger.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën